Manapság milyen szakra érdemes továbbtanulni menni?
Figyelt kérdés
Kérdezem ezt én, aki nem épp matek zseni, inkább magyar és történelem ami érdekelne, fő szempont, hogy később ellehessen a diplomával helyezkedni..Nincs ötletem, hogy hova menjek továbbtanulni, milyen szakra..2010. aug. 24. 03:14
1/4 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy magyarral, törivel főleg csak alacsony fizetésű állások vannak, és az is kevés.
nyelvekkel hogy állsz?
3/4 anonim válasza:
magyar emelttel mehetsz gyógypedagógusnak, logópédus (beszédhibás mindig van), jelnyelvi tolmács, satöbbi, börtönpszichológiát is tanulhatsz,
töri emelttel mehetsz marketingre, nem nagy téma, én sem vagyok matekzseni gimiben sorozatban buktam meg, mégis megy
államigazgatásira esetleg.
4/4 anonim válasza:
Ha csak a magyart és a történelmet szereted, akkor egyértelműen csak tanítani tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!