Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nappali tagozatról át lehet...

Nappali tagozatról át lehet menni másik egyetem levelező szakára?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg negyedik féléves vagyok, állami ösztöndíjas nappalin. Az egyetemet abba kell hagynom sajnos anyagiak miatt, viszont a vírushelyzet miatt nem tudnám befejezni ezt a félévet (az egyik gyakorlatot tolták a következő félévre). Így 3 teljesített félévem van(, bőven 4-es fölötti átlagokkal).

A munka miatt valószínűleg másik városba költözök, azt szeretném kérdezni, van-e esetleg olyan, aki nappaliról átment másik egyetem levelező tagozatára ugyanarra a szakra (kreditelfogadással, nem újrakezdéssel)? Illetve lehetséges ez egyáltalán?

Neten és TO-n keresztül nem tudtam érdemi választ kapni, csak a saját egyetemen belüli tagozatváltásra, ezért érdekelne, járt-e más így.

Előre is köszönöm!

2021. máj. 15. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem átjelentkezésnél volt lehetőség nappaliról levelezőre menni, ha olyan szakra jártam volna ahol van levelező.

Érdemes azt a to-t keresned ahova átmennél, illetve nem is biztos hogy a to-t hanem akár azt a személyt aki átjelentkezésekkel foglalkozik pl a hszi-n, esetleg oktatási felelőst (dékánhelyettest)

2021. máj. 15. 15:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen #1 a választ!
2021. máj. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!