Levelező tagozatról átlehet-e kerülni nappali tagozatra? 7 féléves a képzés az első 1 évet szeretném munka mellett csinálni, hogy gyűjtsek pénzt, de utána nappalira szeretnék átmenni.
Figyelt kérdés
Az SZTE-ről van szó. Köszönöm.2021. jan. 4. 09:52
1/9 anonim válasza:
Szia!
Csak úgy tudsz levelezőről átmenni nappalira, ha újrafelvételizel ugyanarra a szakra és elfogadtatod a tárgyaidat, sajos ebben az irányban macerásabb, mint fordítva.
3/9 anonim válasza:
Ezt az egyetemen kell megkérdezni, mert pl. Pécsen lehetett.
4/9 anonim válasza:
Mondom, hogy nem lehet, én is szegedre járok, csak ismerem a saját egyetemünk szabályait. 😅😀
5/9 anonim válasza:
4-nek. Sosem ismerik a hallgatók a tan. szabályzatot, így TE se. Az egyetemed szabályzata ismeri a tagozatváltás fogalmát és az elbírálója a Tanulmányi Bizottság. Olvass és értelmezz!
6/9 anonim válasza:
#5-nek, most direkt kötözködsz?
HÖK-ös vagyok, az nem gond?
7/9 anonim válasza:
Nem gond, nem te vagy a döntéshozó! Neked amúgy a hallgató érdekét kellene képviselni, de hát ez úgysem megy.
8/9 A kérdező kommentje:
Tisztelt emberek! Ne veszekedjenek. Lényeg ha jól értelmezem akkor most jelentkezek levelezőre és jövőre ha úgy gondolom akkor pedig ugyanoda csak nappali tagozatot jelölök?
2021. jan. 4. 13:27
9/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretek variálni csak nem tudom,hogy a mostani munkám mellett menni fog-e a tanulás.
2021. jan. 4. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!