Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Német mellé milyen faktot...

Német mellé milyen faktot válasszak ha fogalmam sincs mi akarok lenni?

Figyelt kérdés
Melyik az a tárgy, amelyiket ha faktnak választom, aztán emeltezem belőle a legtöbb szakra elfogadják? Mivel nem tudom még milyen irányba akarok menni, de gyorsan kell döntenem a faktválasztásról, ezért olyat akarok választani, ami hasznos lesz és több szakon is elfogadják, mint felvételi követelmény.

2021. ápr. 30. 08:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj oda, még ha nem is magyar szakra mész, hogy a vesszőket kitedd mindenhova a szövegben, ahová kell.
2021. máj. 1. 09:36
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Jav.: még ha magyar szakra mész is.
2021. máj. 1. 09:38
 13/16 anonim ***** válasza:
20%
Nem gyökér az 5-ös.
2021. máj. 1. 09:39
 14/16 A kérdező kommentje:
#10 köszi! :)
2021. máj. 1. 12:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Töri.

Egyet jól jegyezz meg: ne törődj az okoskodókkal, lehúzókkal, gonoszkodókkal! Sok ilyennel fogsz még találkozni, de meg se halld őket.

16-17 évesen még nem kell feltétlenül tudni, mivel akarsz később foglalkozni. Egyetem alatt is kialakulhat az érdeklődésed, ha kell, szakot is valthatsz, később is előfordulhat, hogy szakmát, karriert váltasz. Indulj el nyugodtan valamerre, ami jelenlg érdekel, és még alakul a dolog.

2021. máj. 6. 09:39
 16/16 anonim ***** válasza:
5-s vagyok: nem gyökér vagyok, hanem tapasztalt. Átmentem ezen. Meg 3 egyetemen, feleslegesen. Időt, pénzt és energiát is spóroltam volna, ha kapkodás helyett az önismerettel kezdem. Ő most tippel egy faktot, aztán meg tippel egy jövőt, és ha nem jött be, majd szidja a kormányt vagy a rossz sorsot, vagy ami épp akkor lesz menő. Az igazság meg az, hogy mindenki a maga életéért felel, és ha ő nem tudja, mi akar lenni, mit akar kezdeni az életével, akkor neki kell azt megkeresni, és még most, amíg még nem késő, nem 40 vagy 50 éves és élt le egy szr életet minden motiváció nélkül, csak azért, mert muszáj.
2021. máj. 6. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!