Német mellé milyen faktot válasszak ha fogalmam sincs mi akarok lenni?
Figyelt kérdés
Melyik az a tárgy, amelyiket ha faktnak választom, aztán emeltezem belőle a legtöbb szakra elfogadják? Mivel nem tudom még milyen irányba akarok menni, de gyorsan kell döntenem a faktválasztásról, ezért olyat akarok választani, ami hasznos lesz és több szakon is elfogadják, mint felvételi követelmény.2021. ápr. 30. 08:50
2/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, ezt elfelejtettem odaírni. A matekon kívül.
2021. ápr. 30. 08:54
4/16 anonim válasza:
Vagy tesi.
Ha ennyire nem tudod, hogy mit kezdj az életeddel, akkor inkább keress valami szakmát, legalább éhen nem fogsz halni.
5/16 anonim válasza:
Semmit. Azt az időt töltsd pszichológusnál, hogy 2 éven belül megismerd magad, mert pont ugyanígy nem fogod tudni azt sem, hogy a tökéletesen átlagos tudásoddal melyik tökéletesen átlagos egyetemre jelentkezz azért, hogy aztán semmit se élvezz, amit az egész életedben csinálsz. Ebből kell kikerülni első körben és nem faktot választani. Engedd el!
7/16 A kérdező kommentje:
#3, #6 valamint #1 köszi a válaszokat! A magyar-töri között gondolkodtam, valószínű hogy a törit választom.
2021. ápr. 30. 09:48
8/16 anonim válasza:
A töri szerintem jó választás, mert nagyon sok szakon elfogadják felvételi tárgyként.
9/16 A kérdező kommentje:
#8 igen, valamint azt hallottam/olvastam hogy könnyebb mint a magyar emelt. Humán beállítottságú vagyok, szóval amúgy is ezek jöhettek szóba nálam meg érdekeltek is. Esetleg még a biosz.:)
2021. ápr. 30. 10:49
10/16 anonim válasza:
Még egy szavazat a törire. 5-ös te meg gyökér vagy, inkább ne válaszoltál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!