Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egészségpszichológia mesterkép...

Egészségpszichológia mesterképzésre (DE) DIETETIKÁRÓL lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés

Kérlek, aki bármit tud ennek a módjáról, az írja le nekem, már mindenhol utána néztem, csak azt tudom, hogy közvetlenül nem lehet, de esetleg valami kredit/tárgyteljesítési módja van?

Korábban azt hittem, simán lehet, mivel a DE-NK belül van dietetika bsc, és azt gondoltam, hogy mivel a DE-NK belül van az egészségpszichológia msc, ezért simán lehet jelentkezni, de azóta már több helyen olvastam, hogy ez nem így van.

Volt ehhez hasonló kérdés korábban, volt is ott egy válasz, amit bemásolok ide, szerintetek mennyire életképes?

"""ÉN a DE NK-n végeztem a mesterképzésemet, én Népegészségügyi MSC-n végeztem. Mivel nem egészségügyi gondozás és prevenció alapképzési szakról hanem eü szervező diplomával jelentkezem un. kreditelismertetési eljáráson kellett átesnem. Megállapították, hogy a képzés első félévében + 30 kreditet pótolnom kell. Így is lett az első félévemben 60 kreditet kellett teljesítenem. Szóval ha eljön az ideje akkor add be a jelentekésedet DE NK egészségpszichológia MSc-re nyugodtan. Ha nem fogadják el a gyógypedagógus BA diplomádat (ami sanszos!!!), akkor második helyen jelöld meg a Népeü. MSc-t. Oda tuti hogy megfelelő lesz a gyógypedagógus BA diplomád. Ott a képzés 1 féléve után szakirányt kell választanod, és választod az egészségfejlesztési szakirányt. Ha ezzel végeztél, akkor már semmi akadálya ez egészségpszichológiai MSc jelentkezésnek. Rövidebb út, és a célod eléred így is.+ 2 évedbe fog kerülni hogy pszichológus legyél. Ha ez a célod. """"

Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat.

2021. ápr. 29. 14:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
sziasztok! végre sikerült egy TO-s vezetőt elérni, és ő azt írta csak a pszichológia BA-t végzetteknek vannak olyan témakörökből 30 kreditük amik elfogadható, de arra nem reagált, hogy én ezt az oldalukon olvastam egy tájékoztatóban, de nem értem akkor minek írják ezt le amikor nem fogadják el
2021. júl. 18. 13:17
 12/15 anonim ***** válasza:
1. Vagyok. Tényleg nem ismerek olyat, aki így jutott volna be, de tény, hogy a to. nagyon nincs képben sok mindennel. A tájékoztatóra hivatkozva én írnek a to vezetőnek, vagy a tanszékvezetőnek.
2021. júl. 18. 14:19
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi, hogy írtál, és persze elhiszem, csak ha már le van írva, az egyetem által, akkor gondoltam, hogy ez egy járható út, de most elbizonytalanodtam :(
2021. júl. 18. 16:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Teljesen jogos, én is olvastam, amit küldtek, feketen-feheren ott van. Hivatkozz ra es fuss meg 1 kört, mert sokszor tenyleg alap dolgokat nem tudnak a TO-n.
2021. júl. 18. 19:56
 15/15 A kérdező kommentje:
belinkelt a tájékoztatót emailben a TO-s hölgynek, és még a kulcsmondatot is kimásoltam külön, és azóta nem válaszolt :') de ez megnyugtat, hogy azt mondjátok hogy nincsenek képben a dolgokkal, legalább nincs teljesen veszve a dolog, tényleg köszi a sok segítséget és visszajelzést!
2021. júl. 18. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!