Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Középiskolai tankönyvek közül...

Középiskolai tankönyvek közül érdemes valamit megtartani orvosi egyetemre?

Figyelt kérdés

Úgygondoltam ami már nem kell azt eladom vagy elajándékozom, hogy ne menjen kárba, de nem tudom, mi az ami kellhet.

Magyar, matek, töri könyvek biztos nem kellenek, de pl mozaikos kémia, biosz vagy fizika kellhet?

Gondolom vannak megfelelő szakirodalmak neten/könyvtárban egyetemre, de nem tudom mennyire lehet hasznos megtartani ezeket a könyveket.

Amik még vannak és hasznos lehet: Etele féle biosz összefoglaló, mozaikos kémia összefoglaló, ezekhez feladatgyűjtemény (feladatgyűjtemény kellhet?)

Úgy gondoltam a négyjegyű függvénytáblát mindenképp megtartom.

2021. ápr. 23. 09:48
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nekem ideadhatnád a jegyzeteid! 😊😊😊
2021. máj. 5. 04:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Most vagyok végzős orvosin, sosem volt szükségem a gimis könyvekre. Már az elején jóval komolyabb szinten kellett tanulni, nem éreztem, hogy bármi hasznát venném. Ettől függetlenül az összes mozaikos könyvem és fontosabb jegyzetem megtartottam :D
2021. jún. 26. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!