Kibírhatatlan lenne három fakt, összesen heti 10 tanórában?
Nekem annak idején három faktom volt, így mindegyik órából (az alap órákkal együtt) 5-5 volt egy héten. Igaz, nekem a háromból kettő nyelv fakt volt, és 11.-ben előrehozott érettségiztem is belőlük, így 12.-re már csak egy faktom maradt.
Ha jól megy az angol, akkor lehet, hogy te is leérettségizhetnél belőle előrehozottan. Én nagyon örültem, hogy 12.-ben már nem kellett ezekkel foglalkozom.
De persze mindenkinek máshogy mennek ezek a dolgok, úgyhogy neked kell ezt igazán átgondolnod. Az valóban jó ötlet, hogy megkérdezd a suliban, hogy van-e lehetőség utólag leadni a faktot, vagy mi a teendő ilyen esetben. Sok sikert! :)
Én is 3 faktot csináltam (töri, matek angol) plusz alapból végig emelten tanultam egy másik tárgyat. Az angol tényleg nem az a fakt ami olyan sok időt és energiát felemésztene. szerintem megéri megpróbálnod őket.
Annyi, hogy az ofődtől kérj infót, hogy mikor lehet faktokat leadni, csak hogy tisztán lásd a lehetőségeket. Amit a kettes írt, hogy félévkor le lehet adni, nem minden suliban van úgy. Nálunk pl. év végéig ki kellett húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!