Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Levelőzőről nappalira tapaszta...

Levelőzőről nappalira tapasztalatok? Van ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a debreceni egyetem szolnoki kampuszára jelentkeztem, levelezőre, de sajnos úgy alakultak a dolgaim, hogy mégis jobb lenne nappalin, de ugye már rég nem lehet módosítani a felvin. Ha esetleg felvesznek, ott tudom kérni hogy vegyenek át nappalira?

Van aki már csinált ilyet?

2021. ápr. 15. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyből semmiképp nem fognak átvenni, akkor sem, ha a pontszámod elég lenne hozzá. 1-2 félév tanulmányi eredményét szokták nézni, és ha van szabad kapacitás, akkor dönthet úgy a felsőoktatási intézmény, hogy rábólint.
2021. ápr. 15. 16:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez másik iskolába való átjelentkezésnél is így működik? Pl ha később át szeretnék jelentkezni a Semmelweisre? Illetve ha levelezőn voltam, és tegyük fel átvesznek, akkor is automatikusan levelezőn leszek?
2021. ápr. 15. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Átjelentkezés során nincs meghatározva, hogy milyen munkarendben kell folytatnod a tanulmányaidat, minden azon múlik, hogy mire adod be a jelentkezésed. Tehát ha levelezőn vagy, átjelentkezhetsz másik intézmény azonos/hasonló szakára nappalis munkarendre, ha az egyéb követelményeknek megfelelsz (tanulmányi átlag, korábbi felvételi pontszám, stb). Erről minden felsőoktatási intézmény saját maga rendelkezik, nem lehet általánosítani.
2021. ápr. 15. 18:56
 4/4 A kérdező kommentje:

rendben, köszi a válaszokat

:)

2021. ápr. 15. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!