Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvostanhallgatók ti szedtek...

Orvostanhallgatók ti szedtek valamilyen készítményt a memóriátok javítására?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Igen, ritalint, és kokaint használunk a legtöbben
2021. ápr. 11. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Régen szedtem memolife-ot, de nem éreztem úgy hogy különösebben megdobott volna. Inkább átálltam arra, hogy kicsit tovább alszok vizsgaidőszakban (6-7 helyett, 8-9ig) és próbálok figyelni a szellőztetésre és arra, hogy közben akkor én is mozognak kicsit. Ebben éreztem nagy segítségt, én is éreztem hogy jobban bennem maradt az anyag, későbbi vizsgák is ezt igazolták. Meg nekem nagyon fontos lett, hogy telefont lerakjam.. Első pár óra nehéz volt, akkor tanulni is alig tudtam, utána nagyon könnyen ment és teljesen elengedtem a külvilágot, csak az adott anyagra koncentráltam. A Forest appot használtam ehhez és így plusz öröm volt ha szép fákat össze tudtam pakolgatni, semmi sem halt meg.

Más vényes készítményeket próbáltak ismerőseim, de inkább az volt a vélemény, hogy több a mellékhatás, mint amennyit az adott tabletta megért.

2021. ápr. 11. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. ápr. 11. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. ápr. 11. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Koffeint az ébren maradáshoz.
2021. ápr. 11. 16:56
 6/6 Metionin ***** válasza:
A koffeintablettát úgy ettük ÁOK-on mint a cukrot de visszamenőleg nem érte meg. Én nem is használtam sokszor. Vitaminok, magnézium és egy kis mozgás többet ér.
2021. ápr. 11. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!