Orvostanhallgatók ti szedtek valamilyen készítményt a memóriátok javítására?
Régen szedtem memolife-ot, de nem éreztem úgy hogy különösebben megdobott volna. Inkább átálltam arra, hogy kicsit tovább alszok vizsgaidőszakban (6-7 helyett, 8-9ig) és próbálok figyelni a szellőztetésre és arra, hogy közben akkor én is mozognak kicsit. Ebben éreztem nagy segítségt, én is éreztem hogy jobban bennem maradt az anyag, későbbi vizsgák is ezt igazolták. Meg nekem nagyon fontos lett, hogy telefont lerakjam.. Első pár óra nehéz volt, akkor tanulni is alig tudtam, utána nagyon könnyen ment és teljesen elengedtem a külvilágot, csak az adott anyagra koncentráltam. A Forest appot használtam ehhez és így plusz öröm volt ha szép fákat össze tudtam pakolgatni, semmi sem halt meg.
Más vényes készítményeket próbáltak ismerőseim, de inkább az volt a vélemény, hogy több a mellékhatás, mint amennyit az adott tabletta megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!