Ha tanárképzésre jelentkeztem és felvesznek, tudok olyan szakpárra váltani, amit nem jelöltem meg?
Sziasztok! Végzős vagyok, jelentkeztem magyar-angol tanári szakra, de úgy alakult, hogy ezt már nem érzem annyira önazonosnak, ezért nem szeretném ezt tanulni. Az lenne a terv, hogy ha felvesznek, váltanék magyar-töri szakpárra inkább, csak az a baj, hogy ezt egyáltalán nem jelöltem meg. Így is tudnék váltani vagy meg kell várni az őszi felvételi időszakot? Vagy a nyári pótfelvételi is opció ebben az esetben?
Nagyon kétségbe vagyok esve, mert félek, hogy valami visszavonhatatlan rossz döntést hoztam.
Akinek van tapasztalata ebben/ tanárképzésben tanul és tud tanácsot adni ezzel kapcsolatban, az legyen szíves írjon ide vagy privátba. Előre is köszönöm!
18/L
Nálunk képzés alatt tudsz váltani, tehát 1 v. 2 félévet lehúzol azzal, amivel felvettek és akkor kérvényezheted, hogy az egyiket leváltod másra (jelen esetben az angolt törire).
De ez végül is nem biztos, hogy rossz így. Lehet belekezdesz a magyar-angolba és megszereted az angolt mégis :D elvégre valami oka volt, hogy oda adtad be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!