Szerintetek célszerű kinyitni az iskolákat vagy még egy kicsit korai?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 22:30
A kérdező szavazást indított:
#onlineoktatas
#jelenletioktatas
#iskola
21 szavazat
1/2 anonim válasza:
Szerintem nagyon is korai. Ezt a tanávét már simán kibírnánk itthon, mint diákok. Gondoljunk csak bele: rendben, a tanárok nagyrésze oltva (bár teljes védettség még ott sem alakult ki valószínűleg), de a diákok közül még senki; a fiatalok között is ugyanúgy van beteg, gyengébb immunrendszerű, stb. stb., valamint viszik haza oltottnak, oltatlannak. Arról nem is beszélve, ha egy végzős pont elkapja a vírust, vagy csak szimplán valaki az osztályban; ha az érettségi vizsgák alatt karanténban lenne, az senkinek nem lenne jó. Személy szerint azt gondolom, hogy ha azt akarjuk, minél gyorsabban legyen vége, egy picit még bírjuk ki. Ha most nem jön újabb hullám, talán legalább annyira szabad lesz a nyár, mint tavaly.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem kéne. Láttam hozzászólásokat hogy nem félünk a vírustól csak iskolakerülők vagyunk...
Ezt elég rendesen cáfolnám, nem vagyok egészséges, szóval ha elkapom engem nagyon ledönt a mostani vírus. Van egy két makk egészséges sportoló haverom, ők is meglátogatták a kórházat... Akkor én? Esetleg hazahozom, nagyszüleim?
Valamint megyünk 1-2 hetet, és felbukkan a suliba az első koronás, és mi lesz ? Zárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!