Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van valamihez kötve, hogy...

Van valamihez kötve, hogy valaki nappali tagozatba járjon?

Figyelt kérdés

Mindjárt befejezem a középsulit és megszerzem a pincér szakmát! Nyolcadikban csak ráböktem egy stabil állást adó szakmára amiből meg lehet élni mert nem tudtam hogy mi szeretnék lenni! De most már tudom hogy művész szeretnék lenni! Az lenne a kérdés, hogy:

-Korhoz van kötve hogy valaki nappali tagozatba járjon?

-Tanév kezdés elötti nyáron még lehet e jelentkezni vagy ez Iskolánként változó?

2021. ápr. 7. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ hogy hova akarsz járni, sok helyen felvételi van, annak van egy bizonyos határideje.

Kor nem igazán van meghatározva, de ez is attól függ, hova mennél. Pl egyetemre 70 évesen is mehetsz nappalira, ha akarsz.

2021. ápr. 7. 18:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Ohh.. Igaz tényleg! Ahova mennék oda kell felvételi!

Köszönöm hogy irtál!

2021. ápr. 7. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!