Corvinus nappali szakok munka mellett?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Corvinus Egyetemen vannnak olyan nappalis mesterszakok, amik heti 40 órás munka mellett elvégezhetők? Ha igen, melyek ezek?2021. ápr. 1. 00:55
2/10 A kérdező kommentje:
Ez egy komoly kérdés.
2021. ápr. 4. 00:23
3/10 anonim válasza:
Kb. az összes elvégezhető így, de baromi elfoglalt leszel.
4/10 A kérdező kommentje:
3-as: Köszönöm a választ! Tapasztalatból írod? Milyen szakon végeztél?
2021. ápr. 14. 10:33
5/10 anonim válasza:
Ugyan nem teljes munkaidőben dolgoztam, de igen. Pénzügy és számvitelt végeztem.
6/10 anonim válasza:
Ez kemény. Igaz, jó rég diplomáztam, nem tudom milyen ez a vacak bolognai rendszer, de nekünk 5 év volt az egyetem, és amikor nem gyakorlaton, órán vagy előadáson voltunk, akkor rajzoltunk. Bár gondolom a mérnöki szakokon most is hasonló a helyzet, legalábbis remélem. El sem tudom képzelni, hogy fér bele munka, nemhogy heti 40 órás, ami teljes munkaidőt jelent. Biztos komoly képzés az ilyen. De legalább lesz egy hasztalan papírotok.
7/10 anonim válasza:
Nyugodtan hasonlítsd össze a gazdasági szakok és a mérnöki szakok fizetéseit a felvin. Évekig gürcöltök az egyetemen, stresszeltek. Mindezt azért, hogy 50-60 bruttóval keressetek többet nálunk. Megéri?
Egyébként mérnöki szakokon is teljesen általános a részmunkaidős állás.
8/10 anonim válasza:
Ha pályát fizetés alapján választana az ember, akkor mindenki Orbán haverja szakon diplomázna.
9/10 A kérdező kommentje:
6-os: Nem sok közöd van a felsőoktatáshoz, igaz? Mérnöki és gazdasági szakokon egyaránt szinte elvárás a tanulmányok melletti gyakornokoskodás vagy egyéb extra tevékenységekben való részvétel. Leginkább a gyengébb képességűek nem élnek ilyen lehetőségekkel. Egyébként elég komoly fizetéseket lehet elérni az ilyen hasztalan papírokkal.:)
2021. ápr. 15. 14:43
10/10 anonim válasza:
Neked sem kenyered az értőolvasás ahogy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!