Mennyiért érdemes megvenni egy érettségi tárgyból, a kidolgozott tételeket?
Figyelt kérdés
Társadalomismeret emelt szintű érettségiről lenne szó, ahol 55 tétel van összesen. Mennyit adnátok érte maximum?#tételek, társadalomismeret, érettségi, emelt
2021. ápr. 3. 18:00
1/3 anonim válasza:
Ha eddig szorgalmasan tanultál és van saját könyved/vázlatod akkor szerintem nem érdemes. Többet ér, ha az ismertekből tanulsz ebben a végső érettségi előtti időszakban. Ha keszekusza a fejedben az anyag, esetleg alig tanultál rá még, akkor érdemes kidolgozott tételeket venned, de fontos, hogy az megbízható helyről legyen. Én nem szívesen költök ilyenre, max 10ezer forintot mondanék.
2/3 anonim válasza:
Én is 10,000 ft ot mondanék bár én sosem bíztam mások tételeiben inkább kidolgoztam magam
3/3 anonim válasza:
Én semmit. Egyrészt nem bízok mások kidolgozásaiban. Másrészt meg amíg kidolgozott, addig is tanulok.
De ha valaki nem akarja kidolgozni, a neten már minden kidolgozás fellelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!