A Goriot apó érettségi tételhez tudnátok jó oldalakat és kidolgozott tételeket linkelni vagy küldeni, ami elég részletes?
Az a helyzet, hogy nem rég tudtuk meg, hogy egyik tételünk a Goriot apó lesz (az eredeti tanárom súlyos betegség miatt pont az érettségi idejére visszavonult és másik tanár vett át minket) és annak idején a regényt nem olvastam, csak a filmet néztem meg, mert annyira nem tartotta a régi tanárom fontosnak, nem is kaptunk elég részletes vázlatot. Szóval nagyon hálás lennék, ha olyan oldalakat vagy tételeket tudnátok küldeni, amely a regényt nem olvasóknak is elég információt tartalmaz, hogy ne bukjak le, hogy nem olvasta. 27-én lesz a szóbelim, addig meg nincs időm a könyvet elolvasni, mert ezen kívül sok tanulnivalómvan még.
Előre is még egyszer nagyon köszönöm!
szia! gondolom tudod hogy google a jóbarátod, de tényleg az és kábé az összes tételt megtalálod kidolgozva, ami eddig létezett. ha összefésülsz 2-3 különböző kidolgozott tételt, akkor már biztosan tudni fogod a tételt középszintnek megfelelően, az csak a fogalmazási készségeden múlik, hogy milyen jó pontot ad a tanár és esetleg a saját preferenciáján. de mivel a te esetedben nem az a tanár feleltet, így nem kéri valószínűleg az olyan dolgokat, amit csak ő tanítana. menni fog, sok sikert mindegyik érettségihez, és kitűnő bizonyítványt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!