Hiába erőlködöm, próbálkozom és minden elkövetek, megnyitom a doksit, meg a szakirodalmat is meg minden, de egyszerűen egy betűleütés sem történik. Pedig eszméletlenül koncentrálok. :(
2021. márc. 30. 20:07
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogyan kezdd el, de ha egyszer belelendülsz, akkor ne egy rész végén fejezd majd be az írást, hanem a következő rész elején.
Úgy könnyebb lesz folytatni.
2021. márc. 30. 20:11
2/7 anonim válasza:
Beadás előtti hétig el sem érdemes kezdeni. Utána már lesz akkora a pánik, hogy simán megírod. Most még nyugodtan zárd be a doksit, csak szenvednél.
2021. márc. 30. 20:11
3/7 anonim válasza:
Ismerem az érzést, én is szenvedek vele. Eddig jól haladtam, de most megakadtam és már napok óta nem jutottam előrébb. Nekem amúgy az szokott segíteni, ha csak írom, nem baj ha nem jó és később javítani kell, csak el kell kezdeni. Nem számít, ha tele van szóismétléssel, mert épp úgy jutott eszedbe vagy egy része nem is túl értelmes, csak csináld és majd lesz valami. Nekiállni a legnehezebb, ha már benne vagy, sokkal könnyebb koncentrálni és sokkal jobban is lehet haladni.
(Amúgy ha a tiéddel úgysem haladsz, legalább nekem segítenél egy kérdőív kitöltéssel? :D csak 5 perc és minden kitöltés segít, még elég sok kéne)
2021. márc. 30. 20:39
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, jófejek vagytok, hogy vettétek a lapot! Azt nem írtam, de már el van kezdve, 10. oldalnál járok a szakirodalmi feldolgozási részben, de borzasztó unalmas és értelmetlen a már mások által kijárt utat az enyémként újra eladni és orrba-szájba hivatkozni. Én is kérdőíves kutatást készítek, az a legegyszerűbb mód, de olyan szinten köt bele a konzulensem minden feltett kérdésbe, hogy már én is megkérdőjelezem, hogy biztos nem vagyok hülye? :D Látok az enyémnél ezerszer rosszabbul összeállított kérdőívet, ami már a kitöltési fázisban van. Rémes dolog, ez a szakdolgozat...
2021. márc. 30. 23:02
5/7 anonim válasza:
En is szenvedek vele es mindig amikor azt hiszem, hogy jo a tanar lehuzza es ujra kell irnom :(
2021. ápr. 1. 11:13
6/7 anonim válasza:
Ugyanez, én valamelyik fejezetet már sokadjára írom át, témavezetőm semmit nem fogad el. Eskü nekem már egy 60% is elég lenne, csak feltölthessem, mert más dolgom is van és nehéz őket párhuzamban csinálni.
2021. ápr. 5. 18:52
7/7 anonim válasza:
Az egész szakdolgozat írás egy oltári lemaradott baromság szerintem. Távoktatáson csináltam az iskolás, soha nem kellett semmit írnunk, nekem konkrétan a munkámhoz sem kell, látom mivel foglalkozik itt akinek diplomája van, ezért is kezdtem el a sulit. Az, hogy közel 0 tapasztalattal szinte a semmiből 40 oldal szakmai írást várnak tőled elég nonszensz. Érdekes külföldi (angol,skót) egyetemeken totálisan másképp működik az egész, sokkal gyakorlatiasabb és lépcsőzetes elvásárokra épülő az egész. Pedig nem is egy rossz egyetem legutolsó bölcsész szakára járok hanem mérnöki szakra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!