Ha lecsuknak akkor folytathatom a sulit ahol abbahagytam?
1 dobásra vagyok attól hogy fk-ba kerüljek
ha mondjuk 10-esként lecsuknak és leülöm a büntetést akkor folytathatom onnan ahol abba hagytam a szakmát vagy előröl kell kezdenem?
kérlek valaki hozzáértő válaszoljon
Eléggé sanszos, hogy nem. Ha szabadulásod után már nem leszel tanköteles, akkor az iskola nem köteles veled foglalkozni. Mondjuk ha a suli jófej, akkor esetleg, de nem fognak utánad két kézzel kapkodni, hogy náluk tanulj újra.
A saját érdekedben jobb, hogyha előre gonolkozol, és legalább addig meghúznád magad, amíg nem szerzel egy szakmát.
Mondjuk a börtönben is lehet tanulni (nyilván a lehetőségek köre leszűkül), sőt, még érettségit és diplomát is lehet szerezni, de lehetőleg ne ez legyen a célod.
gépjármű mechatronikai technikus képzés nem hiszem hogy van böriben
kérdésedre röviden: megvertem valakit az felnyomott egy kis szépítéssel a vallomásában, kijött 6 TEK-es meg egy rakás nyomozó, az egyik kommandóst lábonrugtam védekezésből és közokirat hamisítás
szóval ha csinálok még valamit az min. 2 év valószínüleg fk-ban nem javítóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!