Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha átsorolnak valakit államila...

Ha átsorolnak valakit államilag támogatottról költségtérítéses képzésre, akkor ha újra jelentkezik államilagra beszámíthat minden tárgyat és folytathatja ugyanonnan, ahol abbahagyta?

Figyelt kérdés
Akkor mi értelme van az átsorolásnak?
2018. febr. 1. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos , hogy minden tárgyat elfogadnak. Nálunk is pl a mérnöki fizikát felváltotta a klasszikus fizika, aki az új képzési formàba kerül, nem tudja elfogadtatni. Intézmény és oktató függő.
2018. febr. 1. 11:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha egy kicsit is változik a mintatanterv, akkor nem biztos, hogy el tudod fogadtatni az érintett tárgyakat.

Ugyanakkor a felvételi követelmények is változhattak, vagy máshogy alakulhat a ponthatár, így az sem garantált, hogy újra felvesznek.

2018. febr. 1. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap gondoltam bele, hogy ha esetleg újra kéne jelentkeznem, akkor a 436 pontom, amivel simán bekrültem, már nem is lenne elég. Mehetnék újraérettségizni:DD
2018. febr. 1. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!