Dolgoztatok egyetem mellett, ha igen mit és milyen időbeosztással és mennyiért? egybeesett néha az óráitokkal?
Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 18:33
1/5 anonim válasza:
Home office alkalmi munkák (webfejlesztés), nem volt kötött időbeosztás, csak annyi hogy határidőre legyenek meg a kiosztott feladatok. Havi 50-150 ezer körül attól függően, hogy épp mennyi munka volt vele.
2/5 anonim válasza:
Nem, bánom picit utólag, bár végül nagyon jól sikerült elhelyezkednem diplomázás után.
Kettősdiplomás képzésen vettem részt, mellé nyelvet tanultam, ezért úgy éreztem nem tudok egyszerre az egyetemen is helyt állni (és időben végezni, ami költségtérítéses helyen fontos), és dolgozni is.
3/5 anonim válasza:
Igen, 3 műszakban dolgoztam egy gyárban. Így levelezőn tanultam. Hétvégén kellett iskolába mennem, szabadsággal oldottam meg vagy nem mentem ha nem engedtek a munka miatt. Jó kis 4 év volt.
4/5 anonim válasza:
Heti 25 óra. Néha kihagytam miatta órákat, illetve hétvégén is dolgoztam, de abszolút megérte.
5/5 anonim válasza:
2 évet bejártam, heti 10-30 órában, mikor hogy alakultak az óráim, időm. Ezek 900-1000 forintos nettó órabérek munkák, egy éve pedig homeoffice, de most csak havi 30-40 óra jön ki, kevesebb a meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!