Ha jelentkeztem egy technikumba érettségi utáni 2 éves képzésre, mikor derül ki, hogy felvettek-e?
Itt is megvannak úgy a dátumok, mint ha 8.-ban jelentkeznél vagy majd csak valamikor visszaírnak, hogy bekerültem-e vagy sem? Ha még nem kaptam semmilyen értesítést (azon kívül, hogy megkapták a jelentkezésem) akkor aggódnom kéne?
Sajnos a neten nem igazán találtam információkat ezekről az érettségi utáni képzésekről úgy általánosságban.
Már lehet ennyivel előre jelentkezni a szeptemberi képzésre?
Vagy nyáron akarsz kezdeni?
Egyébként technikumra bárkit felvesznek akinek van érettségije. Ez tulajdonképpen ugyanaz mint az OKJ. Nincs felvételi rangsor, érettségi megléte az egyetlen feltétel.
Amit én néztem, ott febr. 15 volt a jelentkezési határidő a szeptemberben induló képzésre, pont ezért volt furcsa, hogy még mindig nem jeleztek vissza.
Meg eredetileg tartottak volna szóbelit is csak a járványhelyzet miatt ez elmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!