Ki lesz az Apáczaiban a most induló humán osztály osztályfőnöke?
Figyelt kérdés
Azt is nagyon szívesen veszem, ha valaki megosztja a tapasztalatait a suliból. Most már eldőlt, hogy oda megyek (benne vagyok az osztálylétszámban) és nagyon szeretném jobban megismerni.2021. márc. 22. 20:21
1/3 anonim válasza:
Ránéztem a honlapra és ha jól értelmeztem a dolgokat, akkor Antal Zoltán lesz az ofő. Ezt furcsának tartom, mert ő egy matektanár. De úgy láttam, hogy a matfizzel lesz a humán egy osztályban, ami szintén furcsa, amikor én matfizesként végeztem még a komplexszel voltunk együtt. Amugy szerintem Antal elég jó arc, mondjuk engem nem tanított. Az általa tartott társasjáték szakkörről ismerem, amire kíváncsiságból elnéztem párszor, és abból az jött le, hogy arc.
2/3 anonim válasza:
Ha van kérdésed írj nyugodtan, megpróbálok válaszolni :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. ápr. 7. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!