Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik jobb a végén szerintetek?

Melyik jobb a végén szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy erős középiskola pl. (Fazekas, Pannonhalmi, Kazinczy...) és utána egy átlagosnál jobb, de nem a legjobb egyetem (pl. Pécsi, Pannon, Szent István...), vagy egy sima általános gimnázium, és utána egy erős egyetem (pl. Dániában, Bécsben, ELTE...)?

2021. márc. 17. 00:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és a gimnáziumban mindenhol kitűnő.
2021. márc. 17. 00:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs az az Isten aki a középiskolák rangsorait nézik, főleg úgy hogy utána egyetemet is végeztél.. A legmagasabb végzettséged nézik mindig.

Középiskolát semmilyen esetben sem nézi kutya se, csak a rankmániás szülők és gyerekeik akik épp elvégezték az általanost. Olyan középsuliba menj, ami tetszik. Ha az egy szakgimi, vagy kéttan, bár ha mégsem a legjobb de neked az tetszik, akkor menj oda. Mindenki ugyanazt az érettségit írja, még egy nevesincs esti gimiben is, innentől kezdve semmi értelme az egésznek. Bár ga tudod mit akarsz egyetemen tanulni, akkor érdemesebb lehet olyan szakgimibe menni ahol van hasonló szak ha van olyan a környékeden.

Bár amúgy nem értem a kérdést.. Miért vagy ez vagy az? Miért ne lehetne erősebb suliba is menni, majd utána erősebb egyetemre is?

Ha mindenképp választani kell egyet, az egyetem kivalasztása fontosabb sokkal, de ne a neve alapján válassz ettől függetlenül.

2021. márc. 17. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
Egy átlagos gimiből nem biztos, hogy bekerülsz egy erős egyetemre, egyáltalán egyetemre sem.
2021. márc. 18. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeséget beszélsz, hogy ne lehetne, nem a sulin múlik hanembrajtad, hogy milyen érettségit írsz, és milyen egyéb plusz pontokat szerzel. Egy gyengébb suliban sem lehetetlen, persze nehezebb, átlag suliból meg hogyne lehetne, szerinted az évente felvételiző több ezer diák mind elitgimibe járt?

Hagyjuk már 😂

2021. márc. 18. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
Az erős kozepiskoval jobban jársz!
2021. márc. 19. 12:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. márc. 24. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de a kérdés értelmetlen. Mindig a vége a lényeg! Mindegy milyen gimibe jártál, ha már lediplomáztál, nagyjából senkit sem érdekel, h hol érettségiztél.
2021. márc. 26. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!