Melyik/Milyen könyveket ajánljátok ahhoz hogy orvosnak tanuljak?
Sziasztok! A jövőben szeretnék orvos lenni, azt szeretném kérdezni melyik könyveket/feladatlapokat ajánlanátok hogy orvos lehessek (pontosabban fogorvos).
Milyen kémia és biológia könyveket ajánlotok? Vásároljak fizikával kapcsolatos könyveket is, ha igen esetlegesen melyiket?
Úgy láttam hogy biológiából a Mozaik 10-től 12-ig ajánlják, és a 1 és 2 érettségi felkészítőt.
Kémiából úgy látom az "ötösöm lesz kémiából" könyvet ajánlják, ezen kívül elmélethez a Mozaik 11-12-t (egy kötetes érettségi felkészítő).
Ezeken kívül van még valamilyen amit ajánlasz/ajánlotok?
Kár volt elpazarolnom az értékes időmet ilyen emberekkel. Nos, de az ember saját kárából tanul.
11-es, nekem mondanád? Aki 15 éves? Hú, akkor te még nem láttál olyat itt aki fiatal. Nem egy olyan ember ismerek a 12 vagy 13 éves, vagy még kevesebb!
Ne bánkódjatok még több hülyeséget írni erre a kérdésre, válaszolni már úgy sem fogok.
Kedves Kérdező!
Az általad felsorolt könyvek tökéletesen felkészít ének, de persze az is kell, hogy legyenek tanárok, akik segítenek a könyvek feldolgozásában. Ezt a célt szolgálja a középiskolában az utolsó két évben a fakultáció. Ez emelt óraszámot jelent a választott két tárgyból.
Más: megértem, hogy fiatal vagy, és szeretnél időben tájékozódni arról, hogy miket kell megtanulod, hogy bejuss a fogorvosképzésre. Megértem, ha megbánta érzed magad időnként az interneten, mert ott nem csak kifinomult emberekkel lehet találkozni. De ha visszaolvasod a megnyilvánulásaidat, talán rájössz, hogy te sem vagy mindig az. Ahhoz, hogy (fog)orvos legyen belőled, az arroganciát minél hamarabb le kell építened magadban. Talán az segít, hogyha elképzeled, hogy itt 25-40 éves végzett orvosok válaszoltak neked. Kérlek szépen, hogy úgy beszélj, mintha személyesen találkoztál volna velünk.
Sok szerencsét!
14-es, köszönöm a válaszod, és igen, tudom arroganciát kell építenem, de amúgy átlagosan az ilyen emberek nem is szoktak kihozni a sodromból, kivéve most.
2 hónap múlva megyek felvételire, mivel mindenkinek Szlovákiában idén kötelező, és ez miatt mindenhol áll az eszem, de nem is ez a lényeg.
Nem szeretem ha olyanok válaszolnak a kérdésemre akiknek már úgymond fingjuk nincs arról mit beszélnek, ezzel nem azt mondom hogy én netán többet tudnék, de a kérdésemet nem azért szoktam kiírni hogy még hátrébb legyek.
Picit már jobban kell figyelnem mit is beszélek, aki esetleg ezt olvassa, annak elnézést az előző "kommenteimért".
Legyen szép napod!
12: ebből is látszik, mennyire gyerek vagy még!
A regisztrálással aláírtad (büntetőjogi felelősséged tudatában), hogy elmúltál 16. Szerinted ez egy felelős magatartás????
#14: Hát ez az!
"Ahhoz, hogy (fog)orvos legyen belőled, az arroganciát minél hamarabb le kell építened magadban."
És ez sokkal fontosabb lenne, mint hogy 5 évre előre be akarja szerezni a majdani könyveket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!