Szinyeiben milyen a szóbeli?
heyhey:)
a szinyei merse pál gimnáziumba szeretnék jelentkezni :). az angol-francia és a francia-angol tagozatra szeretnék bekerülni, tehát angol és magyar szóbelim is lesz, ha behívnak. a hozott pontjaim 48 (idén kitűnő voltam) és magyar 31 (elrontottam :/) matek 33 pont lett. azt hiszem a szinyeis számítási módszerrel 111 pontom lesz összesen.
ahogy néztem tavalyi pontokat olyan 80%-os/40 pontos szóbeli kéne hogy esélyem legyen
so aki szóbelizett ott valamikor le tudná írni tapasztalatait? :)
Lesz szóbeli. Én tavaly voltam szóbelin, de én németen és magyaron voltam. Az angolról sajnos nem tudok semmit. Magyaron volt egy rövid bemutatkozás, hobbi, kedvenc tantárgy, mi szeretnél lenni a jövőben...
Utánán egy szöveget kellett hangosan felolvasni és ahhoz voltak kérdések (kb 5) aztán volt pár idegen szó a szövegből és annak a jelentését kellett elmondani.
Remélem segítettem. Sok sikert! :)
uhh hármasnak nagyon köszönöm < 3
akkor gondolom a magyar nem volt olyan nagyon nehéz, leginkább csak beszélgetés
(kicsit megijedtem amikor láttam hogy leíró nyelvtant is kérdezhetnek😳)
és igen, behivtak angolra és magyarra is:)
most látom csak, bocsi hogy most válaszolok :')
magyar 42 pont lett, angolról nem nyilatkozok, mivel nagyon elrontottam:'(
igazából nem volt semmi meglepő, az volt amit leírtak, hogy lesz
felvételi jegyzékben 89. vagyok francián így nem vagyok olyan biztos abban hogy felvesznek, bár nagyon szeretném :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!