Előfordulhat adminisztratív hiba, de sokkal valószínűbb, hogy a többiek egyszerűen több pontot szereztek, és "beelőzték". (Pl. a központija hogy sikerült?)
2018. márc. 2. 08:35
3/21 anonim válasza:
Igaz, én 41 pontos felvételit írtam. Nem az igazi tudásomat tükrözi, hisz 4,7-vagyok ebben a félévben..
Nagyon csalódott vagyok, hogy már egy Szinyeibe nem hívnak be.
És azt akkora hülyeségnek tartom, hogy az iskolák annyira nézik az írásbelit, akár egy 5-ös tanuló is elszúrhatja, elronthatja, és akkor nem veszik fel egy normális suliba. Csalódtam..
2018. márc. 2. 08:35
4/21 anonim válasza:
Esetleg túljelentkezés miatt, ha nem 1.-nek jelőlted meg.
2018. márc. 2. 08:43
5/21 anonim válasza:
A hármas válaszolónak: Én is úgy vagyok, mint te. 4,75-ös lett az átlagom és a központim 44 pontos lett. A rossz matekom miatt sorra utasítanak el az iskolákból. Szörnyen érzem magam..
2018. márc. 2. 08:50
6/21 anonim válasza:
Aki el van keseredve, anna üzenem, hogy a jövőtök nem azon múlik, hogy milyen középiskolába mentek, hanem azon, hogy mennyi szorgalmatok lesz készülni az érettségikre. Nem kell pánikolni amiatt, hogy csak egy gyengébb gimibe mentek, legalább nem lesz annyira nagyon vészes ez a 4 év és nem lesztek kiégve.
2018. márc. 2. 10:29
7/21 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló. Nem is erről van szó, hanem hogy ha egy 4-es átlaggal és azért nem annyira rossz írásbelivel nem hívták be szóbelizni a Szinyeibe, akkor komolyan aggódom, hogy az utolsónak megjelölt gimibe lesz-e egyáltalán esélye.
2018. márc. 2. 11:30
8/21 anonim válasza:
Felejtsétek már el ezt a nem elsőnek jelölte meg szöveget. A gimnáziumnak fogalma sincs te hányadiknak jelölted meg. Nem is érdekli. Ezért hallgat meg a felvehető létszámnál kb 3-4x több embert. Aki ilyeneket ír az semmit sem ért a felvételi rendszeréből.
2018. márc. 3. 07:38
9/21 anonim válasza:
Az iskola honlapján fent van, hogy melyik szakra hány pont kell a felvételiből és a hozott jegyekből a szóbelihez. Tehát nem a tanulmányi átlagtól függ, hanem az iskola által meghatározott tantárgyaktól. Itt hány pont lett? A 64 pontos központival és egy 20 pontos hozott ponttal a legtöbb szakra behívásra kerülne ... kérdés, milyen szakok lettek megjelölve.
Az iskola e-mailben kéri a kommunikációt, legalábbis a honlap szerint.
2018. márc. 3. 08:58
10/21 anonim válasza:
A kérdezőnek üzenem,hogy ne hagyja annyiban a dolgot,mert a fiam neve sem került fel a listára múlt évben,pedig 65 pontot írt és 4.7 volt az átlaga. Felhívtam a sulit,utána néztek név és azonosító alapján és nem győztek elnézést kérni,mert így az elsők közé került,úgyhogy simán felvették volna. Az egy dolog,hogy a Kölcseyt írta első helyre és most ott nulladikos a magyar-francia kéttanon. Tehát üzenem a kérdező anyukának,hogy járjon utána a dolgoknak!!! Drukkolok! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!