Mik nem büfészakok? Mit érdemes tanulni? Hol lehet elhelyezkedni?
Semmire.. munkahely hiány van...
Tanulj szakmát!
Nem fogok szakot tanulni...:D
Gyermekorvos szeretnék lenni, de a fizika/matek sajnos nem az erősségem...:(
"ha jó vagy valamiben akkor mindennel el lehet helyezkedni. "
kicsit álmodozó ez a hozzáállás, ha valamilyen szak/szakma telített, akkor nagyon nagyon nagyon jónak kell lenned ahhoz, hogy egyáltalán behívjanak majd interjúra, és akkor az még nem jelenti azt, hogy felvettek.....
kedves kérdező, szerintem nézz álláshirdetéseket, és azok alapján válassz majd szakot.
Az orvosihoz nem igazán kell matek. Fizika is túlélhető.
Inkább biológia és kémia. Ha ez az álmod, tegyél érte, ne nyavajogj:) (már bocsi:D). Én kémiából voltam totál sík, de 11.-ben kitaláltam, hogy márpedig orvosi és semmi más. Összeszedtem magam (igaz, fizikából érettségiztem kémia helyett:D) és már túl vagyok az első éven:)
Ne is figyelj oda a büfőszakos-tömegszakos fecsegésre.Te 4,6-os átlaggal simán mehetsz főiskolára vagy egyetemre :)
Tanuld azt amihez kedved van bármit ami tetszik , vagy amihez tehetséget érzel magadban.
Mérnökit nem ajánlom mivel ott elég kemény a matek.
Válogathatsz kedvedre ,rengeteg szak létezik válogathatsz kedvedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!