Egyetemen a távoktatás ellenére miért van kötelező jelenlét élőben, webkamera stb? Miért nem elég ha akkor nézem vissza a felvételt és tanulok a amikor ráérek?
Fordított esetben te szeretnél 40 arc nélküli embernek beszélni 8 órán keresztül? Én biztos, hogy nem. Ha a tanár készült az órára akkor elvárhatja, hogy ott legyél kamerán keresztül és legalább meghallgatsd.
Örüljünk hogy nem kell bemenni, úgyhogy kibírsz talán ennyit.
Nálunk pl nincs ilyen. A jelenlétet abban mérik, hogy megírod-e a házit, amit kiadnak (és ami 3x több idő, mint megjelenni órán), illetve minden videó elérhető, ami tök jó, csak épp emiatt nincsenek egyáltalán órák, csak konzultáció.
Mindenki döntse el maga, hogy ez jobb-e. Szerintem nem.
Mondj már egy ingyenes, külföldi online egyetemet!
Te örülnél neki, ha az óra közben rólad felvételt csinálnának amit bárki bármennyiszer megnézhet és akár szerkeszthet?
De nem kellene nekem a tanár feje, elég lenne ha vissza tudnám hallgatni.
Lehetne erre valami megoldást kitalálni, hogy legyen az óráról felvétel de visszanézve már csak hang legyen.
6os vagyok
Személyiségi jogok miatt nem engedi mindenki, hogy felvegyék. Nálunk minden résztvevőt egyesével megkérdeztek.
Egyébként jegyzetelj, akkor lesz mit visszanézned.
Nálunk a megosztott oktatói jegyzetekre is többnyire rá van írva, hogy ne oszd meg, mivel nincs kész, lehet benne hiba.
Különben épp azért, amiért katalógusok órák vannak jelenlétiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!