Egyetemen befogják vajon újra vezetni a távoktatást?
Soproni Egyetmere járok és őszintén én nagyon szeretném, hogy bevezessék.
Köszi előre is a válaszokat.
Remélem nem.
Nálunk, Óbudai Egyetemen a legjobb, előadások online lesznek, viszont a laborokat rendesen megtartják.
Aki kitörően örül az online oktatásnak, azt nem is annyira érdekli a tanult szakmája (ha műszaki karra jár).
Köszi a válaszokat! Majd kiderül akkor:)
Én szeretem az egyetememet, szeretem a szakomat és hiányzik a gyakorlat is, de féltem a családom és a saját egészségemet. Nem betegesen félek, de egészséges szinten, ezért inkább örülnék neki, ha nem kellene egyetemen 130 diákkal előadáson bent lenni és szemináriumon 30-an szűk teremben ülni és reggel 8-tól mindennap 5-ig bent lenni az egyetemen a diáktársaimmal összezárva(ami persze nem baj, mert hiányoznak már, de azért a jóból is megárt a sok és szerintem most ez se normális, hogy eddig kb. Kilépési tilalom volt még nem oly régen, de most már késő délutánig suliba vagyunk "zárva").
A gyakorlatomon meg úgyszint másik "idegen" 30 emberrel vagyok összezárva egy terembe, ezért azt gondolom, hogy ez így nem jó.
Ha annyira veszélyes a vírus, ahogy a hírekben mondják, akkor nem kellene ezt hagyni. Egyetemisták vagyunk, szerintem képesek vagyunk az önálló tanulásra távoktatásban.
Elnézést kérek, nem minden szakon egyszerű ez a távoktatás... de most én a saját és néhány szakkal kapcsolatban mondom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!