Milyen lesz az idei központi felvételi menete???
Figyelt kérdés
Idén 54430 jelentkező írta meg a központit középiskolába ez 3567 személlyel több mint tavaly. Viszont az összpontszám is csökkent tavalyhoz képest. Izgulok kicsit hogy felvesznek-e a gimibe ahova jelentkeztem.Szerintetek ha tavaly vettek fel valakit 200-ból 117 ponttal akkor nekem (mivel a szóbelin csak elbeszélgetés lesz semmi kérdés ezért maximális 50 pontot számítok rá mert nem vagyok feszült ilyen helyzetekben) 122 pontom van akkor felvesznek??? Azt is tudom hogy ez főleg a jelentkezők számától függ de tavaly 176-ból a 143-ik volt az utolsó felvett és idén úgy tudom 4 szóbeli nap lesz tavaly meg 5 volt. Ez is jelenthet valamit? Egyébként nem olyan erős gimi csak megtetszett. Azt is hozzá kell tenni hogy a Városban (Sopronban) 4 gimi van. Ha egy 4-es fölötti tanulót nem vesznek fel a Széchenyibe akkor megy a Berzsenyibe ha oda se (ami kb lehetetlen) Akkor az Orsolyába ha oda se akkor az Eötvös ahova én is jelentkeztem. Szóval csak annyit hogy csak az megy az Eötvösbe aki elrontotta a jegyeit, központit/Tetszik az iskola neki (én mindkettő vagyok). Szerintetek van esélyem bekerülni.2021. febr. 15. 20:40
1/4 anonim válasza:
Szia en sajnos budapesten lakom nem ismerem a soproni gimiket de mivel joval tobb pontod van mint a tavaly utolso felvettenk ezert szerintem siman felvesznek (:
2/4 anonim válasza:
Én se ismerem a soproni gimiket, de szerintem a leírtak alapján fel fognak venni. Bár, őszintén megmondva, el se akarom képzelni annak az iskolának a színvonalát, ahol 176-ból a 143-dik volt az utolsó, akit felvettek.
3/4 anonim válasza:
Abszolút esélyes vagy. És milyen iskolát jelöltél még?
4/4 anonim válasza:
2:Sopron nem erről szól jelenleg. Szakmát szerezni sokkalta jobban megéri mert vár Ausztria. Betanított melóval is lehet ezer párszáz eurót keresni, de szakmával és pár év gyakorlattal a kétezret simán kifizetik. És csak reggelente át kell menni érte a Soproni határon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!