3 hónap alatt fel lehet készülni emelt földrajzra?

Figyelt kérdés
Nem 0 a tudásom, még tavasszal emelteztem, de akkor csak 54% lett. 70-75%-ra ezt fel lehet húzni ennyi idő alatt? Igazából a tavaszira nem sokat készültem, sajnos, most viszont a hónapban ezzel foglalkoznék, nem dolgozom most sehol, van szabadidőm. Vagy menjek inkább középszinten biosz érettségizni? Abból viszont nulla a tudás.
2021. febr. 14. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán! Ha tudod, hogy mik azok a részek amik hiányosak voltak akkori emelten. Én is föciből emelteztem. és semmi képen nem ajánlom ebben az esetben a bioszt. Csinálj minnél több emeltes feladatsort az előző évekből.
2021. febr. 14. 20:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor az lesz, szerintem.
2021. febr. 14. 20:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Mármint nem csak ebben a hónapban készülnék, 4 hónap akart az lenni. Remélem lesz szóbeli is.
2021. febr. 15. 02:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Azzal csak javítani tudsz. Lehet, hogy az én emeltem is jobb lett volna, ha van szóbelim, és nem 4-es, hanem 5-ös.
2021. febr. 18. 12:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Term.földrajzból volt hiányos a tudásom, amúgy. Most is izzadok azért vele, de szerencsére a másik fele topó, az megy, társadalom földrajz, az meg józan paraszti ész.
2021. febr. 19. 00:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Ajánlom a youtube érettségir felkészítő videókat ( https://www.youtube.com/playlist?list=PLEiwVd6n_Q_2f1vQ9pyC2..

( https://www.youtube.com/playlist?list=PLEp2NADTFazrM6eIV2yqP..

Ezek hátha segítenek

2021. febr. 19. 10:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy neked hány % lett? Én még mondjuk most se hiszem el teljesen, akkor azt hittem, hogy a 12%-ot se érem el. :D
2021. febr. 20. 06:56
 8/10 anonim ***** válasza:

56%-os lett az emelt föcim. 4 pont (4%) kellett volna az 5-höz.

De amikor kijöttem az érettségiről, akkor majdnem sírva fakadtam, hogy a kettes sem lesz meg. Mert nem tudtam semmit.

Amúgy elkel árulnom, hogy a földrajz tanárom nem igazán tett hozzá az emeltemhez semmit. Az utolsó két éveben vehető fel fakultáció a sulinkban, és én felvettem a föcit fakultációként, hogy meglegyen a emeltem. 5-en voltunk fakton és abból egyedül én voltam aki emeltezni akart belőle, a többi 4 pedig középszintet tesz le belőle. Elárulom neked, hogy a 2 évben jó ha láttam összesen 4 oldalnyi emelt feladatot. A többi mint középszintű volt. De mindig mondta a tanár, hogy jót tesz a középszinteseknek ha hallanak emeltszíntű anyagot is. De akkor miért nem adta le a évet emelten?

Szóval én teljesen önszorgalomból tanultam emelt szintűre. Ha nincs önszorgalmam, akkor lehet, hogy még ennyire sem sikerült volna.

2021. febr. 22. 12:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Na, az is fasza. De az is szép eredmény! Én mégegyszer megpróbálom, mindennap egy 2-3 órát foglalkozok vele, aztán kiderül, mi lesz májusban. Gondolom te is a természetföldrajzzal izzadtál meg.
2021. febr. 22. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Próbáld meg, az a 2-3 óra az nem megerőltető. Hát nem ment könnyen mint gondoltam, de megbirkóztam vele. Voltak számomra könnyebb részek a term.földrajzban, és voltak nehezebb részek is.
2021. febr. 25. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!