BGE-PSZK emberi erőforrások szakról tudnátok véleményt irni? Matek itt nehezebb vagy? Mennyire matekos szak? Melyik egyetem jöhet még szóba?
Soha nem voltam egy matekzseni, de sok tanulással abszolút teljesíthető. Nem hiába másodikféléves a gazdasági matek, hiszen ha abban a félévben nem is sikerül, egy évvel később ismét fel tudod venni.
Igen, mindenképpen érdemes különtanárhoz járni (mellesleg szoktak indulni csoportos felkészítők is), illetve az első félévben felvehető a gazdmatek felkészítő tantárgy, ami nagyon hasznos. :)
Tehát a lehetőségek adottak, már csak le kell ülni és benyalni mindent, és még ha nincs is különösebb érzéked hozzá, ha begyakorlod a típusfeladatokat, teljesíthető!
Az én évfolyamomon csak azok véreztek el, akik nem voltak hajlandóak normálisan tanulni.
Ez a gazdmatek a “mumus” itt, természetesen vannak más matekos tárgyak is, hiszen közgazdász képzés, de szerintem minden teljesíthető, ha hajlandó bele energiát fektetni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!