Természetvédelmi mérnök szak Szent István Egyetem Gödöllő, mondana valaki véleményt róla?
Lemaradtam sajnos a nyíltnapról
Milyenek a tanárok, milyen a suli, a kollégium... Stb
Tudna valaki mesélni róla?
Sajnos emelt biológiával elég kevés szak van, de ez lenne az ami úgy ahogy érdekel azok közül, attól annyira nem félek hogy mondjuk nem kapnék állást vagy ilyesmi, a fizetésről meg persze általában nem nyilatkoznak, de elég széles spektrumú az elhelyezkedési lehetőségek skálája, ezért feltételezem hogy a fizu is elég változatos.
Engem inkább az érdekelne hogy maga a szak milyen, mennyire nehéz, milyenek a tanárok, milyen a légkör a suliban/a koliban...stb.
Szia! Én a soproni egyetemre járok természetvédelmi mérnökire. Én innen hallottam a legjobbakat, annyi hogy itt a növényes tárgyakat keményen megtolják (ami végülis majd kelleni is fog a munkád során) de nem teljesíthetetlen.
Gödöllőn meg főleg állatos részbe vannak bele buzulva.
A fizetésre meg vissza térve , nagyon sokmindentől függ, és a természetvédelmi mérnöki mivel csak 10.en pár éve van csak ezért nagyon tág az elhelyezkedése, hatóságok, nemzeti parkok(ha felvesznek), önkormányzatok, túrisztika, kb akármi csak ismerni kell a megfelelő embert, és ami a legfontosabb hogy nekik is ismerniük kell téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!