Ki hol végezte a tb és bérügyintéző tanfolyamot?
EFEB, e-learning képzés, tanúsítványt adó képzés (OKJ vizsgára lehet menni idei év végéig még egy napos vizsgafelkészítő személyes konzultációs alkalom, és a vizsgadíj befizetése után, de nekem arra már nem telik, így marad a tanúsítvány)
Én meg voltam elégedve vele, igaz a pénzügyi számviteli előképzettséggel nem volt nagy dolog már a bérügyi (TB-t nem csináltam, csak a bérügyi ügyintézői részt, a tb-re nem tudom sor kerül-e, majd további kilátások, anyagi helyzet függvénye lesz), a munkaerőgazdálkodásnál a Munka Törvénykönyve meg a szárazabb munkajogi elméleti rész volt a kicsit keményebb dió. Egy online tanulási felületet biztosítanak, ahol minden anyag fent van, bár én mivel képernyőről nem szeretek tanulni, megvettem a bérügyi meg a munkaerőgazdálkodási szakkönyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!