Melyik budapesti iskola a "legjobb", ahol van 2 éves gépjármű mechatronikai technikus képzés?
Igen, azóta hallottam véleményeket és ezt az iskolát tartja szinte mindenki a legjobbnak ebben a kategóriában
Idő előtt sajnos mindenféle utánajárás nélkül jelentkeztem a Csonkába, viszont pont a napokban döntöttem úgy hogy a Fáyba is beadom a jelentkezésemet, amikoris egy volt középiskolai osztálytársam említette, hogy ő is pont oda ment gimi után, és az a "legjobb"
Köszönöm azért a választ, ezzel is erősítetted hogy a Fáyt válasszam, ment a zöld pacsi!
Elég kemény így gimnázium után, illetve zavaró hogy felnőtt létünkre ugyanúgy kezelnek minket mint gimiben, de amúgy a legtöbb tanárnak kétség kívül hatalmas szakmai tudása van
Szerelni egyébként még nem igazán szereltünk, de majd eljön annak is az ideje
Amúgy már most 4-en kiestek így gyenge 3 hónap alatt, pár osztálytárstól szoktam hallani hogy már nem sokáig terveznek maradni, de amúgy egyáltalán nem teljesíthetetlen (eddig én így látom), ha végig tolod a 2(+1, ha szeretnéd) évet, akkor szerintem garantáltan el tudsz helyezkedni majd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!