Mesterképzésre jelentkezéskor az addigi összes elvégzett krediteket nézik?
Nemzetközi tanulmányok BA-n vagyok jelenleg, viszont most jelentkeztem Gazdaság és menedzsment BA-ra, hogy ne kelljen tb-t fizetnem stb. mivel egyéb okok miatt nem lesz meg idén nyáron a diplomám, viszont előreláthatólag befejezem az egyetemet.
Ha elvégzem az első félévet a gazdasági szakon, megszerzem a krediteket, akkor azokat beszámítják mesterképzésre (Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás MA) való jelentkezéskor?
(Azt tervezem, hogy legkésőbb az őszi félév végén megszerzem a diplomát és jelentkezek mesterképzésre, viszont nemzetközi tanulmányok BA hallgatóként az első 2 mesterképzéses félév során +30 kredit alap gazdasági tárgyakat is el kéne végezzek, viszont ha elvégezném, amíg nem vagyok mesteren és amíg megszerzem a diplomát, addig úgymond nem tölteném haszontalanul az időt)
A válasz(oka)t előre köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!