Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elég, ha ezeket a témaköröket...

Elég, ha ezeket a témaköröket tanulom meg az érettségihez? (Közép színtűre mennek)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezekből is a ki?, kivel?, mit?, hol?, mit csinál? + a fogalmakat gyűjteném ki.

2021. febr. 5. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Mivel ezek az érettségi vizsga hivatalos követelményei, igen bővel elég, ha ezeket a témaköröket tanulod meg. Ezeket azonban nagyon részletesen tanuld meg, ha jó jegyet szeretnél.
2021. febr. 5. 19:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Van egy olyan weboldal is hogy tételbank. Az szerintem többmindent leír és azt mondják, hogy azok az alap tudnivalók. Az viszont én soknak tartom. Ezért kerestem egy rövidebbet. És nem vagyok benne biztos, hogy ez a rövidebb jobb-e.
2021. febr. 5. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez, amit befotóztál az hivatalos érettségi követelmény lista nem?

Miért ne lenne ez jobb, mint egy random oldal.

Ebben minden le van írva, amire szükséged lehet, amennyiben ezt valóban az Oktatási Hivatal oldaláról szedted.

2021. febr. 5. 19:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem onnan néztem
2021. febr. 5. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor ott nézd meg. Ne ilyen össze vissza dolgokra alapozz.
2021. febr. 5. 19:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Néztem, de nem találtam. Ha éves követelményeket ír le, akkor az nekem nem jó. Ha pedig az alapokat, akkor vki betudja nekem linkelni?🥺
2021. febr. 5. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem butaságod beszélsz, nem tudom honnan szedted de amit befotózták az a hivatalos követelmény az oktatási hivataltól.

De minden esetre itt a link: [link]

Mindenképp figyelj oda arra, hogy honnan tájékozódsz, nem éri meg már ezzel is elcseszni az érettségit.

2021. febr. 5. 21:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Vmi törisuli volt a weboldal neve.
2021. febr. 5. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!