Van olyan színitanoda amit lehet egyetem mellett végezni?
Figyelt kérdés
Jövőre kell felvételiznem,de eléggé kérdéses,hogy jelentkezzek e az szfere. A kaposvárit megpróbálom,de szüleim érthető okokból szeretnék,hogy egyetemre járjak,ha nem vesznek fel színészképzésre akkor másra. Tudom,hogy sokan egyetem/főiskola nélkül lettek színészek.(pl. Latinovits a műszaki egyetemen diplomázott) Viszont ha nem vennének fel színiegyetemre, szeretnék olyan tanodába járni ahol lehet színészetet tanulni egyetem mellett is. Azt tudom,hogy Jordán Tamás és Lukáts Andor indított hétvégi színészképzést. Ha valaki tud hasonlót kérem ne tartsa magában. :)2021. febr. 4. 22:18
1/1 anonim válasza:
Csak névben Egyetem az egyetem. Bsc és msc van. Illetve osztatlan is egyes helyeken. Teljesen mindegy h főiskola vagy egyetem a neve ugyanúgy bsc-t kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!