Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tudnék így tanulni/dolgozni?

Mit tudnék így tanulni/dolgozni?

Figyelt kérdés

Betegségem miatt nem tudok sokáig állni, szóval olyat szeretnék tanulni, ahol később nagyrészt ülő munkát tudok végezni.

Amit még tudni kell, hogy szerintem én nem egyetemre való ember vagyok, tehát valamilyen okj-t (vagy ami lesz helyette, nem tudom :D) szeretnék elvégezni. Matekból nem vagyok jó, monoton munkát bírom, szeretek apró dolgokkal foglalkozni vagy belemerülni egy-egy részlet kidolgozásába.

Amiken gondolkodtam azokhoz vagy nincs még elég tehetségem (pl grafikus) vagy nehezen lehet belőle megélni (pl keramikus). Férfi ülő szakmákat is írhattok (mert amúgy lány vagyok).

2021. febr. 2. 22:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Esetleg valamilyen ügyintéző? Afféle titkárnő szerűség?

Szerintem érdemes jobban utána járnod mielőtt döntesz, egy egyetemi képzés sem annyira vészes. Én egyetemista vagyok jelenleg és az online oktatás miatt pedig egész nap a szobámban ülök olvasok, tanulok, 1-2 órát edzek, kertészkedek az udvaron, de számomra nagyon nehéz egy helyben ülni sokáig. Már alig várom hogy megszűnjön ez a járványhelyzet.

Húgom hozzád hasonlóan gondolkodott, neki rengetegszer mondtuk, hogy próbálja meg az egyetemet, vagy csak nézzünk képzéseket hátha valamelyik megtetszik, de nagyon makacs. Virágkötő okj-t végzett és most egy virágboltban dolgozik.

2021. febr. 5. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!