Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pls! Hova menjek dolgozni...

Pls! Hova menjek dolgozni vagy tanulni?

Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni idén és semmi elképzelésem nincs még, hogy tanuljak -e még vagy menjek dolgozni, ha tanuljak mit ha dolgozok mit? Annyit tudok, hogy egyetemre semmiképp nem megyek. Érdekel a média a színészet de még sose próbáltam ki magam benne szóval azt se tudom menne -e egyáltalán. Szakács szakmám már van... De nem szeretnék benne dolgozni. Ötleteket szeretnék, hogy hova menjek dolgozni ha inkább a humán tantárgyak érdekelnek? Vagy esetleg tanulni hova mehetnék?
2020. febr. 26. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Humánnal (például színészettel) nem nagyon fogsz boldogulni. Azt csak akkor csináld, ha nagyon erős vágyat érzel iránta. Mi nem tudjuk eldönteni, hogy te milyen munkaterületen éreznéd jól magad, ezt neked kell kitalálnod.
2020. febr. 26. 09:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát de nem tudom... És már tudni kellene
2020. febr. 26. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
KFC
2020. febr. 26. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez igazából csak önismert. Milyen dolgok èrdekelnek mèg? Valami hobby amit szeretsz csinálni? Egyedül vagy csapatban tudsz jobban èrvènyesülni? Inkább kreatív vagy megszabott munka? Egyhelybeb ülős vagy pörgősebb. Ès így tovább. Találd meg önmagad.
2020. febr. 28. 01:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Tanulj nyelvet azt bátran ajánlom. Viszont így a semmiből szakmát nem tudok.
2020. febr. 28. 01:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Leirtam, hogy média erdekel
2020. febr. 28. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!