Ezt meg tudom csinálni egyetemen?
ha most mindenből meg is buksz, nem fognak átrakni fizetősre. ha jól tudom mindenhol csak a tavaszi félév után van átsorolás, az utolsó két aktív félév átlaga alapján.
Szóval ha most nem is sikerült valami jól, de a követekező félévben fel tudod magad hozni, akkor jó leszel.
De alapvetően megteheted azt amit írtál. Újrafelvételizel, majd újrabeiratkozol, az elvégzett krediteidet pedig elfogadtatod.
Azonban ha annyira pocsékul sikerült ez a féléved, hogy odafigyelve a másodikkal sem tudnád magad felhozni a szükséges átlagra, én átgondolnám, hogy ténylegesen akarsz-e és tudsz e ezen a képzésen maradni. (nyilván ha ebben a félévben olyan magánügyi dolgok voltak amik ellehetetlenítettek, akkor nem elbátortalanítani akarlak, te tudod hogy miért siekrült úgy, ahogyan ez a félév)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!