Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gyógypedagógus, pszichopedagóg...

Gyógypedagógus, pszichopedagógia szakirányon szeretnék tovább tanulni. Hova lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés

Hova lehet jelentkezni és milyen átlag szükséges hozzá? Emelt biológia szakos vagyok...abból milyen érettségire lenne szükségem? Illetve mekkora az esélye, hogy ilyen adatokkal felvesznek?

Az átlagom változó, de 4,1 alá sosem kerültem, angol érettségiből közép szintűt tervezek, közép szintű földrajz érettségit és melette a biosz emeltet szeretnék megszerezni. Ha jól tudom, akkor roma származás miatt plusz pontot kapok. Még mivel lehet plusz pontot szerezni?

2021. febr. 1. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ELTE
2021. febr. 1. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

EKE

Plusz pontot például emelet érettségivel, nyelvvizsgával lehet szerezni.

A ponthatárok minden évben változnak, de a Felvin az előző évek pontjai tudnak némi támpontot adni.

2021. febr. 2. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ME-BTK

Pszicho-tanak szak van, én is oda szeretnék menni, bár nekem elég utazós lesz 😅 szolnoki vagyok...

2022. jan. 4. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. Ez a kombináció már Egerben is elérhető illetve Jászberényben :) .
2022. jan. 4. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

Igen, tudom, viszont Jászberényben a Tanak szakirány még elég friss, nem biztos, hogy egyből bele kéne ugrani...

Az egyik ismerősöm Győrt ajánlotta, ott lehet egy szakot is csinálni.

2022. jan. 6. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!