Most jan.24.-én írtam meg a Központi felvételit amit nagyon elizgultam!! Mit tegyek?? Nem jutok be sehova?? Van esélyem?
Megírtam a felvételit, és elizgultam és rossz lett.
Összesen 29 pontot szereztem matek:13p magyar:16p.Még nincsen leadva a jelentkezési lapom, de én így jelöltem sorrendileg az iskolákat :Kispesti Deák Ferenc gimnázium
Sztehlo Gábor gimnázium
Bornemisza Péter gimnázium
Pogány Frigyes gimnáziumot írtam utoljára
Azért irtam ilyen jó iskolákat, mert nagyon sokat gyakoroltam a felvételire, és gondoltam jó lesz.
Az átlagom 3,5;4.
Szerintetek felvesznek ide valamelyik közül?
Vagy még irjak be rosszabb iskolákat??
Szerintem nem vesznek fel egyikbe sem.
Szerintetek?
Kéne egy kis tanács,mert egész nap ezen idegeskedem!!
Én a angol előkészítőt is jelöltem.
Deákban média szakot,informatikát,angol előkészt. is.
Stehloba ott is angol nyelvi előkészítőt.
Te milyen iskolát ajánlanál?
Néztem a Pestszentlőrinci Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolát de ott nincs szóbeli felvételi,ami hátrány számomra,mert a szóbeli sztem egy kicsit több esély adna bejutni.
A szóbeli alapvetően nem feltétlenül ad több esélyt. Tévhit, hogy x iskolában a jegyeket/szóbelit/felvételit nézik jobban. Maximum a top suliknál fordul elő, hogy például a versenyeredményeket is nézik az ugyanolyan nagyon jó eredményű diákoknál.
A szóbeli tud rontani/javítani is az esélyeiden, de ha max pontot is érsz el, attól még nem leszel előrébb annál, aki jobb felvételit írt.
Jelöld meg mindenképp szerintem azt a sulit, ahova nem kell szóbeli, lehet pont oda kerülsz be, semmit nem veszítesz vele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!