Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most jan.24.-én írtam meg a...

Most jan.24.-én írtam meg a Központi felvételit amit nagyon elizgultam!! Mit tegyek?? Nem jutok be sehova?? Van esélyem?

Figyelt kérdés

Megírtam a felvételit, és elizgultam és rossz lett.

Összesen 29 pontot szereztem matek:13p magyar:16p.Még nincsen leadva a jelentkezési lapom, de én így jelöltem sorrendileg az iskolákat :Kispesti Deák Ferenc gimnázium

Sztehlo Gábor gimnázium

Bornemisza Péter gimnázium

Pogány Frigyes gimnáziumot írtam utoljára

Azért irtam ilyen jó iskolákat, mert nagyon sokat gyakoroltam a felvételire, és gondoltam jó lesz.

Az átlagom 3,5;4.

Szerintetek felvesznek ide valamelyik közül?

Vagy még irjak be rosszabb iskolákat??

Szerintem nem vesznek fel egyikbe sem.

Szerintetek?

Kéne egy kis tanács,mert egész nap ezen idegeskedem!!

2021. jan. 31. 19:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt miből gondolod, hogy minden helyre behívnak szóbelire? Van protekciód? Akkor tök mindegy milyen jegyeid, felvételi eredményed lett... Akkor meg minek izgulni?
2021. febr. 1. 06:13
 12/18 A kérdező kommentje:

Én a angol előkészítőt is jelöltem.

Deákban média szakot,informatikát,angol előkészt. is.

Stehloba ott is angol nyelvi előkészítőt.

2021. febr. 1. 14:49
 13/18 anonim ***** válasza:
A Deák és a Sztehlo összes száját megnéztem neked, ezért írtam, hogy esélytelen.
2021. febr. 1. 15:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Aha,értem.
2021. febr. 1. 15:39
 15/18 A kérdező kommentje:

Te milyen iskolát ajánlanál?

Néztem a Pestszentlőrinci Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolát de ott nincs szóbeli felvételi,ami hátrány számomra,mert a szóbeli sztem egy kicsit több esély adna bejutni.

2021. febr. 1. 15:46
 16/18 anonim ***** válasza:

A szóbeli alapvetően nem feltétlenül ad több esélyt. Tévhit, hogy x iskolában a jegyeket/szóbelit/felvételit nézik jobban. Maximum a top suliknál fordul elő, hogy például a versenyeredményeket is nézik az ugyanolyan nagyon jó eredményű diákoknál.

A szóbeli tud rontani/javítani is az esélyeiden, de ha max pontot is érsz el, attól még nem leszel előrébb annál, aki jobb felvételit írt.

Jelöld meg mindenképp szerintem azt a sulit, ahova nem kell szóbeli, lehet pont oda kerülsz be, semmit nem veszítesz vele!

2021. febr. 1. 16:08
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeket!!
2021. febr. 1. 16:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Végül bejutottál valahová?
2021. márc. 22. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!