Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megfizetheto orvosi egyetemek?

Megfizetheto orvosi egyetemek?

Figyelt kérdés
Szeretnek orvosira menni, de nem hiszem hogy tudnek minden fel evbe 200.000 ezer forintot fizetni, esetleg tudtok ajanlani?

2021. jan. 31. 16:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
11-es najo neked mi bajod van? Es mi a fszrol beszelsz? Bazeg feltettem egy szerintem tok normalis kerdest, csak egyetemi ajanlasokat szeretnek, most vagyok 11-be es nem szeretnem elcseszni a jelentkezesem, komolyan mond mar meg mi bajod van! Milyen troll? A SOTE-be meg nem is probalkoznek mert nem hiszem hogy felvennenek. Menjel inkabb te EMBER
2021. febr. 1. 02:09
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Ezt a kérdést már nem első alkalommal olvasom itt.

Sokadjára sem érted meg, hogy egyetlen orvosi egyetem sem kezdődik 200 ezer Ft-nál. Milyen nyelven írjuk le neked, hogy eljusson hozzád?

Hiába ajánlunk neked orvosi egyetemet, ha nem államin vagy, 1 félév 1.35 millió Ft-ba kerül, akármilyen magyar egyetemre is mész. A külföldit meg meg sem említem, mert annak még borsosabb az ára. Ezért jön sok külföldi diák Magyarországra tanulni, mert orvosi egyetemben a magyar képzés jómódúbb külföldi családok számára még egy megfizethetőbb variáció. Ajánlhatom én neked a DOTE-t, POTE-t, SZOTE-t, de mind megkéri ezt az árat, sehol nem 200 ezer Ft a képzés díja.

Ha ennyit nem értesz meg, hogy fogsz több és nehezebb anyagmennyiséget megérteni orvosin?

Illetve a nyelvhasználaton is jó lenne javítani, mert egy leendő orvos nem "fszrol", "bazeg", "11-be","mond", "SOTE-be" stílusban nyilvánul meg.

2021. febr. 1. 06:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mégis hogy érted, hogy kihagytuk azt a szót, hogy "EGYETEM"? Mindannyian elmondtuk, hogy az orvosi mennyibe kerül. Esetleg a plusz költségekre gondoltál, mint pl.: könyvek,koli,megélhetés? Akkor ezt kérdezd, ne pedig, hogy mennyibe kerül az orvosi egyetem, arra kaptál kb. 5 választ, hogy bárhol SOTE, DOTE, SZOTE, POTE 1,35 millió egy félév.

Ha több információra lenne szükséged: [link]

2021. febr. 1. 08:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb 10-en leírták hogy mi hogy van, mennyibe kerül stb. Ha nem sikerült értelmezni akkor nem hogy orvosi egyetemre ne menj, de még azon is csodálkozok hogy felvettek egy normális gimnáziumba. Ha meg külföldre akarsz menni akkor az még drágább, 200ezerből kb egy szobát tudsz bérelni. Nyilván ott is vannak különböző ösztöndíjak de azokhoz aztán tényleg nagyon jónak kell lenni, ha itthon államira se vesznek fel akkor az ösztöndíjra esélyed sincs
2021. febr. 2. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!