Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » De. Kossuth Lajos gimnázium...

De. Kossuth Lajos gimnázium vélemény? (Többi lent.)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném érdeklődni a De. Kossuth Lajos gimnáziumról.

Érdekelne, hogy milyenek az elvárások, hogy fogadják a vidékieket/ azokat az embereket akik nem csontgazdagok,milyen a közösség/tanári kar stb. Inkább azoknak a válasza érdekelne,akik most járnak oda.(De bárki írhat)

Előre köszi.

2021. jan. 28. 21:36
 1/4 anonim válasza:

Szia! Nem tudom, hogy aktuális e még.

Kossuthos vagyok, tizedikes. A közösség jó, van lehetőség a csapatépítésre mind osztály mind iskola szinten (fecskehét, sítábor, Kossuth bál...). Nekem a tanárokkal sincs problémám, nagyon sok segítőkész tanár van. Egy kicsit érezhető a gazdagok jelenléte, de nem számottevő.

Én is vidéki vagyok, rengeteg vidéki van, sok a koleszos, de ez senkit nem zavar.

Elvárás az van, de ez is tanárfüggő ki mennyire maximalista. Szóval tanulni kell, nem is keveset. 9. első féléve ebből a szempontból nehéz, de utána teljesen teljesíthető.

Remélem tudtam segíteni!

Melyik tagozat érdekel? :)

2021. febr. 24. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia. Csak most láttam, hogy írtál. Nagyon köszönöm a leírásodat. Engem a gazdasági tagozat érdekelne.:)
2021. ápr. 6. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:
A gimiskola.hu-t ajánlom, ott találsz néhány véleményt.
2021. ápr. 7. 08:58
 4/4 A kérdező kommentje:
3. Köszönöm:)
2021. ápr. 7. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!