Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az alábbi sulik közül melyiket...

Az alábbi sulik közül melyiket javasolnátok egy jó tanuló (4.7 átlag) srácnak? Szent László Gimnázium (X. Ker. ) Veress Pálnék Gimnázium (V. Ker. ) Berzsenyi Dániel Gimnázium (XII. ker. ) Kossuth Lajos Gimnázium (XX. Ker. ) Szóval véleményeket várok.

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a Szent Lászlóról és a Berzsenyiről tudok beszélni. Elvileg a Berzsenyi eléggé kemény és a Szent Lászlóba is megválogatják,hogy kiket vesznek fel. Én a Szent Lászlót megjelöltem és 4.6-os az átlagom..

L/15

2011. jan. 29. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Úristen, átrakták a Berzsenyit Budára? Egyébként a felsoroltakból toronymagasan az volt a legjobb, amíg a XIII. kerületben volt...
2011. jan. 29. 21:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Bocsi, elírtam, lehagytam egy I betűt. :)

A 13-ban van a Berzsenyi, és köszi a válaszokat. :)

2011. jan. 30. 11:37
 4/8 A kérdező kommentje:

"Én csak a Szent Lászlóról és a Berzsenyiről tudok beszélni. Elvileg a Berzsenyi eléggé kemény és a Szent Lászlóba is megválogatják,hogy kiket vesznek fel. Én a Szent Lászlót megjelöltem és 4.6-os az átlagom..

L/15"

Melyik tagozatot jelölöd meg ott? Én hallottam egyet-s mást a médiáról, azt nem javaslom senkinek. :D

Ha oda mész, nem akarlak elbizonytalanítani, csak nekem nem szimpi az, hogy éjfélig bent kell maradni filmet vágni, stb.

2011. jan. 30. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:

KLG-be járok 4,3-as átlaggal a középmezőnyből bekerültem.

Jó suli nagyon emberi és kellően erős is.

Szent László is nagyon jó és erős iskola. Viszont a közösség állitólag nem a legjobb.

Veres Pálné egy kicsit monoton suli és érdekes tanárok vannak..

Berzsenyibe jár egyik vt osztálytársam és megvan vele elégedve. Amúgy annyira nem erős mint amiennek egyesek állítják.

Össz. mind jó iskola én a saját sulimat javaslom [minden szentnek maga felé hajlik a keze..xD] Egy jó felvételivel az összesbe felvesznek. Szóval utazás meg jövőkép kérdése hogy melyik sulit választod. :)

2011. febr. 25. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
L/15 vagyok. A média szakot jelöltem be,de ahogy látom a neten szóbelire se hívtak be,szóval az kilőve.
2011. febr. 25. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a Szent Lászlóba járok és imádom. Nem igaz, hogy nem jó a közösség, egész Pesten kb itt a legjobb. És igaz, a tömkom szak eléggé kemény az ilyen dolgok miatt, de ott is nagyon jó a hangulat, akik azt elvégzik, tényleg jó helyre kerülnek a média világában. Én egyébként olaszra járok az is a legjobbak között van. Szóval a Szent László egy igenis nagyon jó suli! ;D
2011. márc. 5. 12:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Berzsenyi!:D:D
2011. okt. 15. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!