Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jár valami költséggel a...

Jár valami költséggel a felvin iskolákba jelentkezés?

Figyelt kérdés

Szeretnék "bepróbálkozni" dolgozó emberként levelezőre járni és ezért jelentkeznék egyetemre.

Olyan kérdésem lenne, hogy ha 2 egyetemre jelentkezek, pénzbe kerül-e, illetve jár-e kötelezettséggel, pl: ha felvettek muszáj elkezdeni/bejelentkezni/befejezni? (gondolok itt arra, hogy valami közbejön és nem lesz időm/energiám/pénzem)

*Elég furára sikerült a kérdés, de komolyan érdekelne a dolog!

Köszönöm a segítséget!

2021. jan. 27. 12:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Itt tudod megnézni, melyik képzési területen, szakon miért jár többletpont.

OKJ-ért általában adnak, feltéve, ha szakirányú.

[link]

2021. jan. 27. 17:09
 12/13 A kérdező kommentje:

10# Akkor sem nézik a középfokút ha az jobb mint angol emelt?

Ha nem akkor 65-70% angolt kell írnom, hogy biztos bekerüljek.

Még nem jártam egyetemre, most fizetőset néztek (ezért vagyok kicsit kiakadva, mert nem elég, hogy fizetni kell még mehetek emeltre is. Ha hülye vagyok úgysem engednek át és elbukom a pénzem. De végeredményben az én hibám, hogy annó nem tanultam/csináltam jobbra az érettségiket)

Köszi amúgy, sokat segítettetek!

2021. jan. 28. 09:12
 13/13 A kérdező kommentje:

Illetve még egy:

Felvi.hu-n az emailre érdemes írni esetleg, hogy "van ez az okj-m, hova számítanák be"? vagy ilyenben nem segítenek?

2021. jan. 28. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!