Kereskedelem és marketing szakon mennyire vészes a matek?
Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok és próbálom eldönteni merre menjek tovább és ez érdekelne, de matekból nem vagyok olyan jó.2021. jan. 26. 17:34
1/11 anonim válasza:
Mit jelent a "nem vagyok olyan jó"?
2/11 anonim válasza:
Nem vészes .
Villamosmérnokin mar inkabb
3/11 anonim válasza:
A mi egyetemünkön nincs kereskedelm és marketing de több gazdasái alapszakos egy matekra jár. A miénk amúgy elég nehéz de ha ezt meghallja egy villamosmérnökis a másik karon nekünk esik izomból.
4/11 A kérdező kommentje:
A "nem vagyok olyan jó" az kábé négyest jelent gimnáziumi szinten.
2021. jan. 27. 08:11
5/11 anonim válasza:
#4.
A négyes az jo.
Ugy van leirva a bizonyitvanyban is hogy jó.
Szoval nem nehez
6/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom,de csak éppen hogy, és alapvetően a többi tantárgyból ötös vagyok (legjobban a töri és a nyelvek mennek), viszont érdekel a kereskedelem, a reklám és a PR, csak félek hogy a matekba beletörik a bicskám.
2021. jan. 27. 09:52
7/11 anonim válasza:
"A négyes az jo.
Ugy van leirva a bizonyitvanyban is hogy jó.
Szoval nem nehez"
Nem jó a négyes, ha egyetemi matek szinten nézzük. Akkor nagyon jó, ha gimiben át akar menni valaki, viszont azt vedd bele, hogy ez nem emelt szint. Ettől még mehet neki a matek.
9/11 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben jártam, mindenben jó voltam csak matekból nem. Mégis elvégeztem a kereskedelmi és a közgázdasági szakot is :) a középsulis matek mindenhol ugyanolyan, a kereskedelem kevésbé szól a matekról, vannak benne abszolút elméleti tantárgyak és van ahol számolgatni is kell de mindenhez használhatsz számológépet. Kémiával nem tudom hogy hogy állsz, nekem inkább az okozott nagyobb problémát középiskolában de egyébként megtanulható :) nyugodtan vágj bele ha ez érdekel, a számokon nem fogsz elbukni
10/11 anonim válasza:
Mit kell elrettenteni?
Egyáltalán nem vészes a matek.
Mérnökin 5ös voltam, 4es középszintű érettségivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!