Orvosi, fogorvosi vagy gyógyszerészet a legjobb választás?
Egyértelműen a gyógyszerész; pénz, önálló vállalkozási lehetőség, nyugodt, kiszámítható életvitel, betegekkel való kapcsolat stb.
De elég különböző a 3, azt válaszd, amelyik életformában a leginkább el tudod képzelni magad.
Szia. Szerintem mindhárom nagyon jó választás de nem minden embernek egyformán. Először is el kell döntened mit akarsz az életben. Gondold végig mit csinál egy orvos, akarod-e azt az életet élni.Ugyanígy a másik kettőnél. Mindháromnak vannak negatívumai és pozitívumai is de elég komoly szakma/hivatás mind és tudnod kell mit vállalsz mikor jelentkezel.
Egyébként én orvosin vagyok és imádom. Nagyon nehéz ez tény, de engem visz előre az hogy minden oldallal amit megtanulok akár 1 ember életét is majd megmenthetem vagy jobbá tehetem. Ha ez neked is motiváció lehet akkor az orvosi jó választás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!