Kinek hogy sikerült a 2021 felvételi?
Milyen eredményekre számítotok magyarból és matekból egyaránt?
A magyar igaz, hogy nehezebb volt, mint szokott lenni?
én összességében mikor kiléptem a teremből ahol írtam a felvételit, úgy éreztem, hogy jó lett(80 pont feletti). Otthon persze átfutottam a javítókulcsot, és most örülni fogok ha elérek 60-65 pontot..
igazából úgy gondolom, hogy a feladatok nem voltak nehezek, sőt, viszonylag könnyűek voltak mindkét tantárgyból, csak én figyelmetlen voltam és kifutottam az időből.
pl a fogalmazást úgy írtam meg, hogy az utolsó 10 percben kezdtem el. a sztori igazából annyi, hogy idő szűkében ugye csak rápillantottam a témára és már el is kezdtem írni. Miután megírtam az egészet, azután olvastam el, hogy mit is kellett volna kifejteni a személyes véleményemként.
mindegy is, majd pénteken úgyis kiderül, meg valahova mindenképp fel kell hogy vegyenek^^
9-es vagyok miért kellett lepontozni a válaszomat? Csak kérdeztem hogy rosszul tudom-e a dolgokat, nem értem miért kell mindent lepontozni.
Egyébkén nekem is elég rossz lett, 85-90 pont körülit akartam írni és a javítókulcs alapján 70-75 pont körül lesz.
Az eddig megjelent pontok alapján a tavalyihoz hasonló eredmények születtek.
Ergó pontok nem lesznek lejjebb.
Sőt,ha igaz,hogy többen írták idén akkor emelkedni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!